Jogi nyilatkozat

JOGOK ÉS FELTÉTELEK

A Claessens Group honlapjának tartalmának szerzői joga az CLA Milk Kft-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni!

LINKEK ELHELYEZÉSE

A Claessens Group engedélyezi, hogy egyéb oldalakon rámutató linket helyezzenek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha az office@cla.hu e-mailcímet értesítik (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)

TARTALOM FELHASZNÁLÁSA

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel!

Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.

Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell!

KÉPEK FELHASZNÁLÁSA

A Claessens Group honlapján található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles! A Claessens Group honlapján elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni!

EGYÉB

Tilos a Claessens Group honlapjának tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni!

Tilos a Claessens Group honlapjának tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni!

A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra!

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, azt az office@cla.hu e-mailcímen megteheti!

*VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK

A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Copyright, Claessens Group, Minden jog fenntartva!